Årsmøtet - Festdagen til PIL

Den 29. mars ble årsmøtet gjennomført og mange saker var til behandling og det var et godt oppmøte.

Styreleder Reidulf Høybakken åpnet møtet med å gratulere Kurt Peder Rasmussen med dagen, og det ble selvsagt sunget bursdagssang. I og med at årsmøtet kun gjennomføres en gang i året er det også som en bursdag. Dagen ble feiret med taler, diskusjoner rundt bordet samt at medlemmene har lagt ruta for det neste året.

Første taler ut var Styreleder Reidulf. Han la ut på vegne av hovedstyret årsberetningen for hovedlaget. Han fikk også æren for å legge frem beretningene til friidrett-, barneaktivitet- og skigruppa. Han kunne med stolthet fortelle til medlemmene hvilke aktiviteter idrettslaget har gjennomført for året 2016.

Neste taler ut var fotball-lederen Tarjei L. Matheisen. En stolt fotball-leder kunne på vegne av fotball-utvalget legge frem årsberetningen for den største gruppen i idrettslaget. Han gratulerte damelaget med en flott sesong og ikke minst at de vant Norges mesterskapet i futsal. Småjentelaget til PIL ble gratulert som kretsmestere i sin klasse. Herrelaget til PIL klarte en 2-plass i 4-divisjon med en ungt og spennende lag. Guttelaget til PIL gjorde det godt under Norway-cup og kom langt i B-sluttspillet. Småguttelaget til PIL spilte godt på sin turnering i Umeå og kom til semifinalen i B-sluttspillet. En ydmyk fotball-leder kunne med stolthet fortelle forsamlingen hvilke turneringer mini-, lille-, smågutter/jenter, guttelaget, jentelaget har deltatt på i 2016, og det var ikke fint lite.

Årsregnskapet ble gjort enstemmig av medlemmene og regnskapet viste at klubben kan være stolt over all aktivitet som er skapt for 2016. Budsjettet for 2017 ble lagt frem i detalj og medlemmene fikk være med på å påvirke retningen for 2017. Budsjettet ble også enstemmig vedtatt. Det ble vedtatt på årsmøtet å slå sammen ski og friidrett til en gruppe.

Tilslutt ble valg gjennomført og på hjemmesiden vår under "Styret og utvalg" vil dere finne de som er valgt til å lede oss for det neste året.

Da er det bare å se frem til masse aktivitet i de forskjellige gruppene i 2017 og idrettslaget ønsker de nye og "gamle" tillitsvalgte lykke til med det neste året.


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift